Ongediertebestrijding Leek

Houtwormbestrijders in Leek

bestrijding-houtworm.nl is onderdeel van Ongediertemelding en is een professioneel bedrijf die de klant in contact brengt met een regionale houtwormbestrijder in Leek. Deze bestrijder heeft een ruime ervaring in het bestrijden van houtworm en het verwijderen van boktor die in Leek voorkomen. Daardoor kunt u met menig schimmel probleem bij hem terecht. Particulieren, bedrijven, overheden dus kortom iedereen met een houtworm probleem kan bij bestrijding-houtworm.nl terecht. De aangesloten boktor bestrijders van bestrijding-houtworm.nl zijn vakkundig, werken voor een eerlijke prijs en daarnaast denken ze oplossingsgericht met u mee.

Ongediertemelding te staat voor een persoonlijke en klantgerichte service en helpt u graag in Leek Voor elk ander ongedierte hebben wij de website www.meldingongedierte.nl

Bellen met  uw regionale ongedierte bestrijder?

Wie is uw  regionale houtworm & boktorbestrijder?

yeet

U heeft last van houtworm

U belt bestrijding-houtworm.nl en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt de houtworm

Advies van de houtwormbestrijder

Waarom bestrijding-houtworm.nl

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Alle aangesloten houtwormbestrijders zijn gecertificeerd.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Staalblauwe kever

De staalblauwe kever met als wetenschappelijke naam: Korynetes Caerulens.  Deze kever mag niet onvermeld blijven. Het is een natuurlijke vijand van een houtwormkevers. Aanwezigheid van dit insect duidt op een invasie van houtwormkevers. Het beste is om ons te bellen op 085-400 10 20

Kelderzwam

Een probleem wat ook met hout en ongedierte te maken heeft is de kelderzwam. Wordt vreselijk onderschat, het brengt nare luchten mee. Deze zijn ziekmakend, verder tast het muren en hout aan. Dikwijls dragende balken, dit moet u vanzelfsprekend niet hebben. Vermoedt u kelderzwam in uw woning. De ongedierte bestrijders staan altijd u klaar in Leek, even bellen 085-4001020 is al voldoende. Nemen ze niet op geen probleem ze bellen altijd terug.

Spinthoutkevers

In elke plaats in ons mooie Nederland kun je prima wonen en werken, ook in de omgeving van Leek. Het is niet prima om last te hebben van bijvoorbeeld de Spinthoutkever. Daar zit niemand op te wachten. Volwassen kevers zijn ongeveer 5 mm lang roodbruin, smal en enigszins afgeplat. Larven van de Spinthoutkever zijn crèmekleurig, 6 mm lang wanneer ze volledig ontwikkeld zijn. Spinthoutkevers komen voor in opslagplaatsen van hout, verder maken ze behoorlijk veel schade aan meubelen en houten vloeren. Onze ongediertebestrijders in Leek staan voor een effectieve service....dus geen spinthoutkevers!

Van welk ander ongedierte heeft u last?

Als inwoner van Leek en woonachtig in de gemeente Westerkwartier kunt u altijd met ons contact opnemen voor een bestrijding van elke soort houtaantasters.

Ter informatie:

Wij bestrijden alle soorten ongedierte die het woongenot of het welzijn van de mens verstoren. Denk hierbij vooral aan een muizenbestrijding, vlooienbestrijding, mierenbestrijding of een wespenbestrijding.

Wees welkom op onze website www.meldingongedierte.nl

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.