Skip to content
De regionale houtwormbestrijders helpen u snel en graag

Ongediertebestrijding Leek

Houtwormbestrijders in Leek

bestrijding-houtworm.nl is onderdeel van Ongediertemelding en is een professioneel bedrijf die de klant in contact brengt met een regionale houtwormbestrijder in Leek. Deze bestrijder heeft een ruime ervaring in het bestrijden van houtworm en het verwijderen van boktor die in Leek voorkomen. Daardoor kunt u met menig schimmel probleem bij hem terecht. Particulieren, bedrijven, overheden dus kortom iedereen met een houtworm probleem kan bij bestrijding-houtworm.nl terecht. De aangesloten boktor bestrijders van bestrijding-houtworm.nl zijn vakkundig, werken voor een eerlijke prijs en daarnaast denken ze oplossingsgericht met u mee.

Ongediertemelding te staat voor een persoonlijke en klantgerichte service en helpt u graag in Leek Voor elk ander ongedierte hebben wij de website www.meldingongedierte.nl

Bellen met  uw regionale ongedierte bestrijder?

Wie is uw  regionale houtworm & boktorbestrijder?

yeet

U heeft last van houtworm

U belt bestrijding-houtworm.nl en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt de houtworm

Advies van de houtwormbestrijder

Waarom bestrijding-houtworm.nl

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Alle aangesloten houtwormbestrijders zijn gecertificeerd.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Gewone houtwormkever

De gewone houtwormkever met als Latijnse naam:  Anobium punctatum.  Met de gewone houtwormkever daar zijn de meeste mensen in Leek niet zo blij mee. Het is de meest voorkomende kever die met zijn larven hout aantast. Gelukkig zijn er vakmensen met krachtige middelen, die hier wat aan kunnen doen. Hij wordt ook wel klopkever of meubelkever genoemd. Na het paren legt het wijfje een pakketje van 3 - 4 eitjes in gleuven en openingen van het hout. De eitjes zijn witachtig, ovaalvormig en ze legt er tussen 40 en 60 in haar leven. De eieren komen binnen twee tot vijf weken uit.

Houtworm verwijderen in Leek

Overal in geheel Nederland verwijdert en beschermt bestrijding-houtworm.nl hout voor u als consument. Onze hout beschermers  

Drooghoutboorders

Drooghout boorders is eeen verzamelnaam van kevers  

Van welk ander ongedierte heeft u last?

Als inwoner van Leek en woonachtig in de gemeente Westerkwartier kunt u altijd met ons contact opnemen voor een bestrijding van elke soort houtaantasters.

Ter informatie:

Wij bestrijden alle soorten ongedierte die het woongenot of het welzijn van de mens verstoren. Denk hierbij vooral aan een muizenbestrijding, vlooienbestrijding, mierenbestrijding of een wespenbestrijding.

Wees welkom op onze website www.meldingongedierte.nl

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


    Back To Top